per tot lanyPRIMAVERA
Amb l’arribada de la primavera és aconsellable començar a preparar el cabell per contrarestar els efectes nocius dels raigs solars sobre la seva cutícula. Les completes gammes actuals de productes nutritius enforteixen el cabell i el fan més resistent a les agressions solars. Alhora, exfoliar la pell és el primer pas per preparar-la contra els agents externs. Per tal de protegir-la dels raigs ultraviolats, la nodrim i la hidratem.

ESTIU
La pell i el cabell, s’exposen amb més intensitat a les radiacions solars, el clor i l’aigua del mar. Cal realitzar un manteniment sobre el cabell per a lluir-lo sa i bonic. Amb la gamma Soleil i tractament amb keratina, protegirem els nostres cabells i evitarem que es debilitin, es ressequin i s’encrespin. També hem de procurar intensificar els tractaments hidratants i nutritius per a la pell per tal de conservar-ne la frescor i l’elasticitat i alhora aconseguir un bronzejat sa.

TARDOR
A causa del canvi d’estació, el cabell cau d’una manera més intensa i persistent. Cal reforçar-lo amb un tractament vitalitzant basat amb preparats que contenen Aminoaxidil. Aquests complexos vitamínics reforcen el cabell i en prevenen la caiguda. La pell, que encara ha de refer-se dels excessos de l’estiu, començarà a rebre els efectes de les primeres freds, del vent, de la pluja... Cal, doncs, nodrir-la amb col·làgens i preparar-la per als rigors de l’hivern.

HIVERN
Durant els mesos d’hivern, el cabell està exposat a les baixes temperatures, al vent i a la pluja. A més, pot arribar a deteriorar-se i debilitar-se per l’aplicació continuada de tractaments estètics (permanents, coloracions, etc). Amb la gamma Resistance i mascaretes d'oli d'Argan mutrirem, reforçarem i reestructurarem el cabell per resistir aquests efectes. La pell, per la seva banda, també pateix les conseqüències dels rigors climàtics i, per tant, la mantindrem i cuidarem amb productes hidratants i nutritius.

Horaris i localització

Els nostres horaris son de dimarts a dissabte de les 9 del matí a les 7 de la tarda. Migdies obert. Servei d'estètica: De les 9 a les 7 de la tarda. Per reservar hora truqueu al 972 75 76 20


Ens trobareu a Torroella de Montgrí, c/ d'Ullà, 7 (Galeries del Centre) - Telèfon 972 75 76 20 - Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tots els drets reservats :: Falgueras - Estilisme & Perruqueria - Nota legal - Mapa web - Creació web